Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел. схема за фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел. схема за фарове

Колеги трябва ми схема на фаровете.От къде минава тока.Дали минава през транзистори и къдеса.Имам някакъв яд с тия фарове.Баш сега като вардят за тях м.........
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

За ксенона ли питаш?

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
      За ксенона ли питаш?
      той моя ксенон не е фабричен.И съм почти убеден че тока минава през транзистори.Както при стоповете и мигачите.За това ми трябва схема.Имам някакъв яд с тоя фарове.Ту единия не светва ту другия.

Comment

Според мен е от ксеноните !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Еми май не е.Значи както писах по горе на ако не на първото цъкане на второто светват и двата фара.Тази вечер(по принцип пресветва само като цъкна)даже и не пресветваше.След 20 цъкания пресветна вда пъти и светна.Преди това хич не палеше.За това го определям проблема като токов а не в ксеноните.Предния път като беше станало така.Мерех напрежението на тока преди баласта.12 волта за около секунда и после 000 няма.На следващия ден брат ми ме изкарва луд че не съм мерил правилно.Показваше си 12 волта и всичко си работеше.За това ми трябва схема за фаровете.Да се поровя малко.

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
            Еми май не е.Значи както писах по горе на ако не на първото цъкане на второто светват и двата фара.Тази вечер(по принцип пресветва само като цъкна)даже и не пресветваше.След 20 цъкания пресветна вда пъти и светна.Преди това хич не палеше.За това го определям проблема като токов а не в ксеноните.Предния път като беше станало така.Мерех напрежението на тока преди баласта.12 волта за около секунда и после 000 няма.На следващия ден брат ми ме изкарва луд че не съм мерил правилно.Показваше си 12 волта и всичко си работеше.За това ми трябва схема за фаровете.Да се поровя малко.
            Пробвай с други баласти
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
              Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Пробвай с други баласти
              И аз подкрепям, от ксеноните е. Тпрябват ти по-хубави баласти.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
              X