If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги трябва ми схема на фаровете.От къде минава тока.Дали минава през транзистори и къдеса.Имам някакъв яд с тия фарове.Баш сега като вардят за тях м.........
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
той моя ксенон не е фабричен.И съм почти убеден че тока минава през транзистори.Както при стоповете и мигачите.За това ми трябва схема.Имам някакъв яд с тоя фарове.Ту единия не светва ту другия.
Еми май не е.Значи както писах по горе на ако не на първото цъкане на второто светват и двата фара.Тази вечер(по принцип пресветва само като цъкна)даже и не пресветваше.След 20 цъкания пресветна вда пъти и светна.Преди това хич не палеше.За това го определям проблема като токов а не в ксеноните.Предния път като беше станало така.Мерех напрежението на тока преди баласта.12 волта за около секунда и после 000 няма.На следващия ден брат ми ме изкарва луд че не съм мерил правилно.Показваше си 12 волта и всичко си работеше.За това ми трябва схема за фаровете.Да се поровя малко.
Еми май не е.Значи както писах по горе на ако не на първото цъкане на второто светват и двата фара.Тази вечер(по принцип пресветва само като цъкна)даже и не пресветваше.След 20 цъкания пресветна вда пъти и светна.Преди това хич не палеше.За това го определям проблема като токов а не в ксеноните.Предния път като беше станало така.Мерех напрежението на тока преди баласта.12 волта за около секунда и после 000 няма.На следващия ден брат ми ме изкарва луд че не съм мерил правилно.Показваше си 12 волта и всичко си работеше.За това ми трябва схема за фаровете.Да се поровя малко.
Comment